Nei Pori , Greece

Na severu Grcke,u podnozju Olimpa nalazi se letovaliste Nei Pori. Poslednjih godina je postao veoma popularan medju nasim turistima.

Glavna karakteristika ove popularne destinacije jeste lepo uredjena i duga pescana plaza (duga oko 5km i siroka oko 100m) koja se pruza duz celog mesta,kristalno cisto more,siroke ulice,setaliste sa velikim brojem kafica,taverni,barova i prodavnica.

Ono sto zasigurno krasi ovo mesto su plaze i dnevni kafici. Lepo uredjene,duge,prostrane plaze idealne su za opustanje i odmor,nisu pretrpane lezaljkama i bicete na razumnoj udaljenosti od ostalih posetilaca,ukoliko ste sportski tip ili zelite malu razonodu na plazi se nalaze i odbojaski tereni,a tu su i taverne pa ukoliko ogladnite mozete se pocastiti lepim obrokom na samoj plazi. Dnevni kafici na plazi nude vam dobru i ne tako glasnu muziku i pice uz koje dobijate na koriscenje lezaljku i suncobran gratis.


Nei Pori je mirno i veoma romanticno mesto sa mnogo lepo sredjenih bastica i zivom muzikom kojoj necete odoleti a da bar na trenutak ne zaigrate uz nju.
Za ljubitelje dobre hrane ovo je savrseno mesto jer veliki broj restorana nudi odlican izbor jela (vecina njih i tradicionalna jela drugih naroda),a ljubaznost ugostitelja je i ono sto ce vas dodatno privuci da ih ponovo posetite.


U Nei Poriju sve podredjeno porodicama sa decom,jer cete tu naci neophodan mir i tisinu,kao i raznovrsnu zabavu za decu. Ocekujte da cete dobar deo veceri provesti u nekom parku sa raznim spravicama za decu,luna parku,trambolini itd.


Za one koji vole nocni zivot,Nei Pori nije pravo mesto za njih. Nema diskoteka,glasne muzike,ni ludovanja cele noci,sve se relativno rano zatvara.
U Nei Poriju kao da je vreme stalo,sve je mirno,tiho,sati sporo prolaze.....

U neposrednoj blizini Nei Porija,na samo tri kilometara udaljenosti nalazi se mali tradicionalni grcki gradic,Platamon gde mozete birati izmedju gradske sljunkovite plaze,dve male uvale i velike plaze koja se prostire do Nei Pirija. Do Platamona mozete stici i vozicem kome ce se vasa deca dodatno obradovati :)



Коментари

  1. Bila sam u Nei Poriju,na žalost samo u prolazu na jedan dan,ali su mi se plaža i samo meato veoma dopali,tako da planiram uskoro neki malo duži porodični odmor tamo!
    Blog ti je odličan,učlanila sam se,a nadam se da ćeš i ti pogledati moj blog i možda postati član 😊
    beautyqueen000.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala :) Naravno da cu pogledati tvoj blog,tu sam za svaku vrstu pomoci :)

      Избриши
  2. Prošle godine sam letovala ovde, prelepo i mirno mesto za odmor. :-)

    Frauleind.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  3. Divan post! Jako lepe slike. Sad bih isla tamo. Steta sto ove gofine ne idem na more. :)
    Poseti molim te i uclani se ako zelis u moj blog, hvala ♡Teen Queen

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije II

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Tecni puderi za mesovitu kozu

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije