Re-Gen Oil

Ovakve vreste proizvoda traze odredjeno vreme koriscenja da bi se stekli bar neki utisci,i evo posle dva meseca mogu napisati par "reci" o ovom ulju.


Re-Gen Oil je formulisano sa prirodnim uljima nevena,lavande,ruzmarina i kamilice,sadrzi vitamine E i A. Svetlo roze je boje,prilicno je lagano i retko u odnosu na druga ulja koja sam probala.
Namenjeno je nezi dehidrirane koze,pomaze u otklanjanju oziljaka,strija,fleka i pega,u borbi protiv starenja koze i poboljsava izgled neujednacenog tena.

Ne mogu se pohvaliti da redovno koristim ovo ulje,proizvodjac preporucuje dva puta dnevno,ali trudim se da to bude sto cesce. Nisam primetila da su mi oziljci manje vidljivi ali je verovatno potrebno duze vreme i redovno mazanje uljem,strije nemam tako da ni o tome ne mogu nista reci ali o nezi koze koje ovo ulje pruza - e to bar mogu.

Posle tusiranja celo telo mazem uljem,potrebno je par minuta da ga koza upije,nakon cega je ona mekana,hidrirana i bez masnog traga. Ponekad ga nanesem uvece na lice,kada osetim da mi je potrebna jaca hidratacija,iako imam kombinovanu kozu ne masti mi T-zonu,ujutru se probudim sa mekanom,glatkom i hidriranom kozom. Veoma cesto namazem i tabane njime,potrebno je malo duze da u potpunosti upiju ulje ali su posle toga mekani kao kod bebe. Posle svake depilacije kozu namazem njime i odmah je smiri.

Nisam imala neku negativnu reakciju na ovo ulje,jedino sto sam primetila da kada se pojavi neka sitna bubuljica ulje je bukvalno izvuce na povrsinu i trebace vam par dana da potpuno nestane ali ne ostaje nikakva oziljak ili flekica. Ukoliko ste podlozni pojavi herpesa ili groznice na usnama,mazanjem ovog ulja manje ce vas boleti i brze ce nestati (ja licno nikada nisam imala takvih problema i ne znam kakav je osecaj,ali osoba iz mog okruzenja je testirala ulje na herpesu na usni i rezultati su fantasticni). Povremeno ovim uljem izmazem i dete kome su ostali oziljci od ujeda komaraca,bubica....nisam primetila da su se oziljci smanjili ali se odmah povuku one sitne alergijske bubuljice od prasine,znoja ili ujeda.

Preporuke proizvodjaca:
• Ožiljci: Poboljšava izgled novih i starih ožiljaka, bez obzira da li su od akni, opekotina, uboda insekata, ogrebotina ili boginja.
• Strije: Pomaže da se spreči formiranje strija tokom trudnoće i tokom perioda brzog uvećanja ili gubitka telesne težine; Poboljšava izgled postojećih strija.
• Dehidrirana koža: Obnavlja prirodnu vlažnosti kože, koja može biti isušena uticajem faktora životne sredine.
• Neujednačena boja kože: Poboljšava izgled neujednačene boje kože kao posledicu hormonalnih promena, izbeljivanja kože ili preteranog izlaganja suncu.
• Zrela koža: Pomaže u zatezanju i podmlađivanju zrele, opuštene i naborane kože lica i tela.

Sastav:


Da li koristite ulja u nezi koze i da li ste probali Re-Gen proizvode?

Do narednog posta :*


Коментари

  1. prilikom pada imuniteta pojavi mi se herpes na usnama :D mogla bih da probam pa da vidim ima li nekih poboljsanja :D

    ОдговориИзбриши
  2. Koliko vidim, ovo ulje smo koristile za istu namenu. I ja sam mackala lice i oziljke. Posto imam izrazito suvu kozu, mogu reci da taj posao i te kako obavlja.

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Tecni puderi za mesovitu kozu

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije

Balea Q10 okoloocna krema protiv bora