New in #Avon II

Kao sto verovatno vec znate,Avon proizvode rado koristim i u svakoj novoj brosuri se nadje bar nesto za mene.... Kako mi je tek danas stigla porudzbina,izdrzala sam par sati da ne isprobam proizvode,cak ih nisam ni otvorila,tako da ujedno pisem post i isprobavam ove divne stvarcice....
Ovog meseca ste po blogovima mogli videti recenzije Avon mat ruzeva,a kako im ni ja nisam odolela i u ovom postu videcete nekoliko nijansi.

Hajde da krenem od divnih ruzeva....
Avon je ponudio veliki izbor mat ruzeva,ja sam izabrala tri,i to: Adoring Love, Vibrant Melon i Red Supreme.

Vise o njima pisacu u nekom od narednih postova,a ovom prilikom mozete pogledati swatcheve...


Verujem da svaka devojka ima bar jedan Avon lak u svom neseseru,ja ih trenutno imam bar desetak. Do sada nisam probala njihove mat lakove,pa sam ovom prilikom izabrala dve nijanse upravo iz te linije: White i Inky Blue.

Volim peel off maske,a kako se mucim sa prosirenim porama,odlucila sam da isprobam jednu takvu,a u pitanju je tretman protiv akni koji cisti pore,uklanja necistocu i visak masnoce sa T-zone.

Kremu sa breskvom i pamukom moja majka vec godinama koristi,a povremeno i ja,kada mi se koza zasiti pojedinih krema. Prelepog je mirisa i dobro hidrira kozu.

I za kraj,nisam odolela ni parfemima koji su bili na akciji,u ponudi su bila pet mirisa od kojih sam ja odabrala tri: Little Black Dress (ciklama,ylang-ylang,sljiva), Avon Femme (kruska,magnolija,amber) i Incandessence (bergamot,tikovina,ruza).


Sta ste vi narucili iz poslednje Avon brosure?

Do narednog posta :*



Коментари

  1. Imam Vibrant Melon :) Sviđa mi se Adoring Love :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni se najvise dopada Adoring Love,dok mi je Vibrant Melon malo drecaviji na usnama ali za leto ce biti savrsen :)

      Избриши
  2. hej :D evo mene opet :D bas si lijepe stvarcice odabrala, karmini su divni.. Vjerovatno bih i sama odabrala te nijanse :D

    ОдговориИзбриши
  3. Lepo, lepo :). 3 nijanse ruzeva :). Vibrant Melon sam probala preko testera, tekstura i pigmentacija me je odusevila. Na nekom blogu sam procitala da je Ad.Love Barbi nijansa, ja ne mislim tako :). Od parfema sam sad narucila Far Away Bella Sunset, prosli put Mesmerize Blue, a cekam da mi stigne i sampon s tresnjinim cvetom ( navodno je dobar, videcemo :)). Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Adoring Love je prelepa nijansa i na usnama izgleda super,nije uopste drecava ni previse roze.....za sampon sam jedino cula da lepo mirise,a parfemi su im svi odlicni,dugo traje miris i ima ih veliki izbor i za svaciji ukus :)

      Избриши
  4. I ja sam narucila tu kremu, jedva cekam da stigne. :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nadam se da ce ti odgovarati,odlicna je,moze cak i oko ociju da se maze a da ih ne iritira.

      Избриши
  5. Odlicni proizvodi. Mnogo mi se dopadaju ove bocice parfema, koliko vidim nisu standardne :)

    ОдговориИзбриши
  6. Ja sam porucila 7 ruzeva, toliko mi se svidjaju! :)
    A Femme i Incandessence obozavam. Iako LBD najvise prodajem, meni se iskreno ne svidja. Kremica prelepo mirise. A za taj tretman sam ti napisala moje iskustvo ispod posta o njemu. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. LBT sam uzela za mamu,jer ja ipak vise volim vockaste mirise.....a i Incandessence je za poklon,meni sam ostavila Femme. Iz novog kataloga sam narucila jos dve kreme,za mamu i mene jer ih koristimo i za ruke i za lice :)

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije II

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije

Rival de Loop Natural Touch Concealer - korektor