Byphasse tonik za lice

Verovatno ste vec procitali veliki broj recenzija ovog tonika,jer je on pored gela za ciscenje lica jedan od prvih proizvoda Byphasse brenda koji je vecina probala.
Pretpostavljam da bi ste mogli procitati jos jednu :)


Byphasse tonik dolazi u plasticnoj ruzicastoj boci od neverovatnih 500ml za koju ce te izdvojiti nekih 400 din. Znala sam da jo boca velika ali sam se bas iznenadila kada sam je videla u DM-u,bas je ogromna i neprakticna,a posebno otvor kroz koji doziramo tonik koji je prevelik.


Namenjen je svim tipovima koze,veoma je blag,sadrzi ruzinu vodicu a ne sadrzi alkohol ni vestacke boje. Ne isusuje kozu niti je dovodi do njenog naknadnog mascenja,sto dovoljno govori da je jedan od retkih tonika koji zaista odgovaraju svim tipovima koze.
Prilikom koriscenja prisutan je veoma prijatan i nezan miris koji se zadrzava na kozi svega par trenutaka dok se ne osusi i nanesete kremu.


Proizvodjac navodi da tonik nezno otklanja sve necistoce sa lica i obezbedjuje prirodni pH balans i da nakon ciscenja koza ostaje mekana i blistava.
Ja mogu reci da tonik zaista cini ono sto proizvodjac kaze,uklanja eventualne ostatke sminke i necistoce,hidrira kozu i cini je,ne mogu reci blistavom ( jer sta to znaci! ),vec nekako osvezenom.

Koristi se ujutru i uvece nakon umivanja,tako sto se tonik nanese na tufer i njime ocisti lice. Nakon njega nanesite omiljenu hidrantnu kremu i uzivajte.
Dacu vam jedan mali savet......najbolje bi bilo da ,ukoliko imate neku manju bocicu sa rasprsivacem,tonik sipate u nju i prilikom koriscenja tonik naprskate po licu i sacekate da se osusi (mojoj kozi tada najvise prija).

Sastav: Aqua (Water),Rosa Damascena Flower Water,Glycerin,Parfum (Fragrance),PEG-40Hydrogenated Castor Oil,PEG-75 Lanolin,2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol,Gluconolactone,Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract,Sodim Benzoate,Potassium Sorbate,Calcium Gluconate,Benzyl Salicylate,Limonene,Hexyl Cinnamal,Alpha-Isomethyl Ionone,Geraniol.


Ukoliko trazite preporuku za neki povoljan tonik,ja je dajem ovom jer je cena proizvoda u odnosu na kvalitet i kolicinu i vise nego idealna.

                                                Jeste li probali ovaj tonik ili nesto od Byphasse proizvoda?

Do narednog posta :*


Коментари

  1. Probala. I ja koristim bocicu sa sprejem od septembra skoro svaki dan, evo do pola boce sam stigla :D

    ОдговориИзбриши
  2. Imam i ja,ali meni izlaze bubuljice od nje,a mojoj majci jako prija. ona ima suvu kozu,a ja bas bas masnu i osetljivu,ali probacu ovako u spreju da naspricam po licu,mozda ce mi tako vise odgovarati.:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nadam se da ce ti odgovarati,ako ne,probaj Dr.Hauschka tonik za masnu kozu,odlican je ali je poprilicno skup.

      Избриши
  3. Koristim ga i odličan je, ali pakovanje je zaista ogromno.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da,pakovanje je zaista ogromno :) Obezbedila sam i jedan tonik za sledecu nagradnu igru :) toliko mi se dopao :)

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije II

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije

Rival de Loop Natural Touch Concealer - korektor