Byphasse gel za ciscenje lica

Kao sto se verovatno vec primetili,od nedavno su se u DM drogerijama pojavili proizvodi Spanskog brenda Byphasse. Iako su im proizvodi veoma hvaljeni,za pocetak sam se odlucila da isprobam jedan pa ako mi odgovara onda idemo dalje.
Danas cu vam pisati o gelu za umivanje i odmah vam moram reci da sam se odvikla od ovakvih proizvoda za ciscenje lica,koristila sam ih jos davno,dok sam bila tinejdzerka.

Gel je namenjen svim tipovima koze. Dolazi u tubi od 200ml i upravo sam samom tubom i nezadovoljna jer je otvor preveliki i izlazi mnogo vise proizvoda nego sto je potrebno.

Prvo sto mi je privuklo paznju u opisu proizvoda je da je kremaste teksture.....kako gel moze da bude kremast?! Vec kod prve upotrebe oseticete pod prstima da je zaista kremast i da prilikom ciscenja uopste ne klizi sa lica. Miris gela je malo jaci ali prijatan,osvezavajuci. Veoma je blag,lepo cisti i ne isusuje kozu,vec je cini mekanom i prijatnom na dodir. Najbitnije da ne ostavlja onaj skripavi i zategnuti osecaj. Malo sam bila skepticna prema ovom gelu jer uopste ne peni ali s'obzirom da lepo cisti kozu,ovu malu manu necemo ni racunati. Moja i jutarnja i vecernja rutina nege lica ukljucuje ovaj gel,napokon sam nasla proizvod koji mi ne isusuje kozu. Proizvodjac ga preporucuje i za uklanjanje sminke ali s'obzirom da je veoma blag,mislim da bi taj korak trebalo preskociti jer nece dobro odraditi posao.

Gel sadrzi kombinaciju vodice hamamelisa i vitamina E,koja trenutno osvezava kozu i cini je mekom i nahranjenom. Bez alkohola,parabena i sapuna,PH neutralne formule.
Sastav:Aqua (Water),Glycerin,Sodium Laureth Sulfate,Treithanolamine,Decyl Glucoside,Acrylates/C10-30 Alkyl Actylate Crosspolymer,Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water,Phenoxyethanol,Parfum (Fragrance),Sodium Benzoate,Salicylic Acid,Polysorbate 20,Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride,PEG-35 Castor Oil,PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,Tocopheryl Acetate,Dehydroacetic Acid,Benzoic Acid,Citric Acid,CI 42090 (FD & C Blue No.1).

Vec sam napomenula veliku manu pakovanja zbog koga cete sigurno trositi vise proizvoda nego sto vam je potrebno,pa samim tim trajace vam krace iako je mililitraza velika.
Ono sto ce vam se dopasti je sto gel ne isusuje kozu a veoma je lepo cisti. A i cena je i vise nego pristupacna,cinimi se da je oko 350-400 din.

                                                        Da li ste probali Byphasse proizvode i koje?
Do narednog posta:*

Dragi moji,dobili smo pobednicu rodjendanskog giveaway-a.....a to je Tanja Petrovic (GFC).
Cestitam Tanji i molim da se javi na mail koji moze naci na stranici bloga ili u inbox na FB stranici,radi dostavljanja svojih podataka.
Hvala mnogo svima koji su se igrali,hvala na divnim komentarima i zeljama :)  KISS




Коментари

  1. Preporučujem tonik jer je moje lice preporodio. A i dugo će ti trajati :)
    Čestitam dobitnici!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Vec sam jednom procitala tvoju recenziju tonika ali posle danasnje preporuke morala sam jos jednom da skoknem do tvog bloga i mogu ti reci da cu ga sigurno kupiti (a i cini mi se da je sada na snizenju u DM-u,pa ako mi i ne odgovara nije velika steta :) ).

      Избриши
    2. Jedva čekam da čujem tvoje utiske onda :)

      Избриши
  2. Imam ovaj gel, ali iako je moja koža masna već posle nekoliko korišćenja sam primetila da je malo isušuje.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moja koza je kombinovana sa masnom T-zonom,tako da ponekad uvece ne nanosim kremu vec samo Dr.Hauschka losion i uopste mi ne isusuje kozu.Ne znam sta koristis posle gela,moguce da je do kreme,mozda nije dovoljno hidrantna.

      Избриши
    2. Ne verujem, jer nisam menjala kremu koju koristim, a nikada mi se lice nije perutalo nakon umivanja, samo sa ovim gelom. Potrošiću ga do kraja, ali ga sigurno neću ponovo kupiti.

      Избриши
    3. Ja sa ovim gelom uopste nemam problema,bas mi je blag.... Verovatno ti ne prija neki sastojak gela....ne znam....nismo svi isti tj. ne odgovaraju svakoj kozi isti proizvodi. Bas mi je krivo,jer je meni odlican...

      Избриши
  3. Baš mi je drago da vam je ova divota od brenda stigla. Jedino što me nije pretjerano oduševilo su tuširalice - ne kažem da su loše, ali nisu mi prvi izbor.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja nekako uvek krenem od proizvoda za lice,pa ako mi odgovaraju mogu i ostalo da probam :)

      Избриши
  4. Анониман20 јул, 2020 23:06

    Pozdrav, sad citam vasu recenziju I kao neko ko je dosta istrazivao o nezi lica moram da vam kazem da vecina dobrih dermatologa ce vam reci da gel za umivanje treba da bude kremast I ne treba da peni! Ako peni znaci da sadrzi sapun u sebi koji je inace alkalan I narusava vasu prirodnu barijeru koze. Odlicno je sto nema parfema I sto je PH neutralan.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Анониман20 јул, 2020 23:08

      Tacnije sve sto su naveli da nema je dobro, ali nije dobro sto u sebi ima parfem kao I jos neke sastojke sa spiska.

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Tecni puderi za mesovitu kozu

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije

Balea Q10 okoloocna krema protiv bora