Avon Clearskin Professional tretman protiv mitisera

Dugo mi je trebalo da se odlucim na kupovinu Avon tretmana protiv mitisera,prevagnulo je to sto je peel-off pa kao takav trebalo bi da odgovara kozi sa mitiserima i prosirenim porama.


"Inovativni gel tretman protiv akni.
  • uklanja mitisere sa problematičnih područja
  • sprečava zatvaranje pora
  • čini kožu mekom i glatkom
Kako deluje:
Inovativni gel tretman pomaže u borbi protiv akni čak i na teško dostupnim područjima. Formula sa salicilnom kiselinom koja je veoma efikasna u borbi protiv akni. Dermatološki testirano. Antialergijski.
Kako se koristi:
Naneti gel na lice, ostaviti da se osuši, potom skinuti osuženi gel za lica. Uživajte u čistoj koži. Koristiti 2 puta nedeljno na problematičnim područjima u T-zoni, kao što su čelo, nos i brada."

Dolazi u jednostavnoj sivoj tubici i sadrzi 30 ml proizvoda.
Gelaste je teksture,sivkaste je boje,nije previse gust sto omogucava lako nanosenje. Nanosi se u debljem sloju na zeljeni deo lica,iz tekuceg transformise se u cvrsto stanje i kada se osusi,jednim potezom maska se skida sa lica uklanjajuci mitisere i necistocu.

Upotrebljava se dva puta nedeljno na predhodno ociscenu kozu,i to najcesce na kozi nosa i predelu oko nosa,celu,T-zoni i bradi.
Veoma je intezivnog mirisa,podseca me na neki gel za tusiranje koji sam koristila ali ne mogu da se setim koji....
Sadrzi 0,5% salicilne kiseline koja pomaze u borbi protiv akni.

Sastav: Aqua,Polyvinyl Alcohol,PVP,Alcohol Denat,Salicylic Acid,Methylparaben,Disodium Edta,Parfum,Ammonium Hydroxide,CI 42090,CI 17200.

Moje iskustvo posle prvog koriscenja je bilo uzasno,koza mi je bila crvena kao da sam izgorela i trebao mi je dobar deo dana i noci da bi se smirila. Drugih reakcija nisam imala,tipa peckanja ili svraba koze,nekog osipa (jer moja koza tako reaguje na proizvode koji joj ne odgovaraju). Posle druge i svake naredne upotrebe,moja koza je odlicno podnela ovu masku,bez bilo kakvih iritacija.
Nisam primetila da mi je maska smanjila pore ili mitisere na neki duzi period,ona sve to odlicno odradi ali na jedan dan. Znaci tog dana kada kortistim masku pore su vidno smanjene,mitiseri takodje,koza je matirana i lepo ociscena.
Maska je malo jaca za moj ukus,pocela je previse da mi susi kozu lica tako da cu koriscenje ove maske smanjiti na jedno nedeljno.
Mislim da bi ova maska najvise odgovarala masnoj kozi lica i to nekim mladjim generacijama.

Evo kako to sve izgleda
                                                 



Da li koristite Avon Clearskin Professional liniju i koji proizvod?
Vase preporuke Avon maski za lice....

Do narednog posta :*



Коментари

  1. Nisam probala ovu masku, ali koristim njihove pilinge i one Planet Spa maske i zadovoljna sam!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pilinge i ja koristim i nisu losi,a od maski sam odavno probala,mislim da je bila neka sa mineralima mrtvog mora i uopste mi nije odgovarala :( Inace svi hvale Avon maske.

      Избриши
  2. Meni nije odgovarala, bilo mi je prebolno prilikom skidanja, tako da sam je reklamirala.
    Mislim da je taj tretman namenjen jako problematicnoj kozi.

    P.S. Ja pisem samo o Avon proizvodima, a posto vidim da i ti volis Avon proizvode, ako te bude zanimalo pogledaj i moj blog. :) http://upoznajteavonproizvode.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni ne smeta prilikom skidanja,bukvalno nista specijalno ne osecam....mozda je tvoja koza preosetljiva ili suvlja pa zato imas problem sa ovom maskom. Slazem se sa tobom da je za problematicnu kozu.
      Rado cu pogledati tvoj blog :)

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije II

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Tecni puderi za mesovitu kozu

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije