Favoriti 2015 - Dekorativa

Ovo je prvi post u 2016.godini i na pocetku pozelecu vam sve najbolje,da vam se ostvari sve sto zelite,da budete srecni,zadovoljni i voljeni :*
Da se vratimo na temu posta.....u nastavku mozete pogledati sta se to od dekorative izdvojilo i naslo put do mog srca....


Pocecu od pudera,kako nisam mogla da se odlucim za jedan,videcete oba. Bourjois Healthy Mix koristim vec dugo i obozavam ga,svidja mi se sto licu daje svez i zdrav izgled.
Max Factor Whipped Creme foundation je veoma lagan na kozi,ima polu-mat finis pa na licu izgleda veoma prirodno. RECENZIJA

Aura Correct Me tecni korektor i dalje obozavam,iako sam u medjuvremenu probala jos neke.... Namenjen je prekrivanju podocnjaka i nepravilnosti na kozi i mogu reci da veoma dobro radi svoj posao.RECENZIJA

Bronzer koji zauzima glavno mesto u mom neseseru je Artdeco bronzer,svilenkaste je teksture i blago svetlucav pa daje licu diskretan sjaj. Mozete ga koristiti cele godine i zgledacete veoma lepo.RECENZIJA

Ne znam kako sam zivela bez Avon baze za senke,fantasticna je. Odlicno ujednaci nijansu kapka,produzuje trajnost senki i pojacava njihov intenzitet.RECENZIJA

Sto se paleta senki tice,izdvojile su se dve i to Nyx Boheme Chic Palette i Essence All About Roses. Obe su dobro pigmentovane,senke se lepo nanose i blendaju. Prva paleta sadrzi mat senke,dok druga ima i mat i sjajne.

Nyx RECENZIJA       Essence RECENZIJA


Moja omiljena maskara kojoj se uvek vracam je Nyx Curvaceous za volumen trepavica. Daje veoma lep izgled trepavicama,moze se naneti u nekoliko sloja bez bojazni da ce ostaviti grudvice na trepavicama.
Avon olovku za oci veoma dugo imam i jedna mi je od boljih crnih olovaka. Dobro pigmentovana i dovoljno mekana da se lako nanese.
Alverde gel-ajlajner je proizvod koji sam najcesce koristila za isctravanje ociju,veoma postojan,dobro pigmentovan i cenovno pristupacan.

Od kada sam kupila Essence set za obrve ne odvajam se od njega. Sadrzi dve senke,svetliju i tamniju kojima postizem izgled obrva bas kakav zelim. Odlican proizvod po veoma pristupacnoj ceni.

Nema osobe koju nisu osvojili Aura tecni ruzevi,svi znamo kakvog su kvaliteta....a u prosloj godini najcesce sam koristila mat nijanse 605 Checkmatte i 613 Good Vibes i sjaj za usne 512 Cotton Candy. Sto se tice klasicnih ruzeva tu su Rimmel 170 Alarm i 14 (mat - nude nijansa) i Avon Instant Mocha.

Ubedljivo najkoriscenija olovka za usne je Nyx Peekaboo Neutral,koju sam koristila uz sve nijanse osim crvene a ponekad i samostalno. Savrsena.

Cetkice koje najvise koristim su uglavnom Nyx,Aura i za rumenilo Real Techniques ali o njima cu pisati zasebnu recenziju.

Umalo da zaboravim Ebelin beauty blender....omiljena stvarcica za nanosenje tecnog pudera....

Lakove za nokte necu ni spominjati jer sam po tom pitanju ludak....sve boje su mi omiljene :) :)

Eto dragi narode,to su proizvodi koje sam najvise koristila u 2015. nadam se da neki nisam zaboravila :)
Da li imamo zajednickih favorita?
Do narednog posta :*


Коментари

  1. Jako lepi favoriti. Aurin Absolute Matte i Essence paleta (ali All About Bronze u mom slucaju) su i medju mojim favoritima. :)

    ОдговориИзбриши
  2. Nista bez Aurinih ruzeva i Avon baze :D RT etke moram da kupim, toliko sam zeljna da ih isprobam! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Upravo tako :) RT cetku imam samo ovu za rumenilo ali moram nabaviti jos neku :)

      Избриши
  3. I ja volim Aurine ruzeve, korektor i cetkice, Avon ruzeve, bazu i olovke za oci, Blush cetkice, Rimmel ruzeve..Imala sam i Ebelin blender ali sada uzivam u Aurinom 3D sundjercetu, preporuka :). Post je super. Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala! :) Aurine 3D sundjercice nisam jos probala,trenutno "jurim" njihovu cetku za kontur.
      Veliki pozdrav :)

      Избриши
  4. Imamo jako sličan ukus i odabir proizvoda na m se poklapa uglavnom, volim i koristim Aura ruževe, Essence paleticu, orektor, ebelin sunđerak mada je Aurin malo bolji mora se priznati :). Inače četkice mi se jako sviđaju ja sam sad u fazi da samo to gledam :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja sam u poslednje vreme poludela za cetkicama,ne znam sta mi je :) Aurin sundjercic nisam probala jer kao sto rekoh,"jurim" cetkice :)

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije II

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije

Rival de Loop Natural Touch Concealer - korektor