Avon New in & Giveaway u najavi

Avon proizvode volim i u velikom broju slucajeva me nisu razocarali. Uvek u katalogu postoji nesto sto mi je "uzasno" potrebno ili mi se jednostavno nesto svidi pa nastavljam sa gomilanjem kozmetike. Ovog puta bila sam skromna i odabrala par sitnica.

Senki nikada dosta a kako nemam ni jednu Avonovu single senku resila sam da taj propust ispravim. Moj izbor je pao na True Colour Satin Taupe. U pitanju je senka u zagasito ljubicastoj nijansi koja vuce malo na sivkasto. Kada sam je narucila nisam ocekivala da sadrzi ovoliko simera ali nece se baciti.

Malo je nezahvalno odabrati ruz prema slici iz kataloga,uglavnom se prevarim sto se nijanse tice ali sta cu kada sam slaba na njihove ruzeve. A i sve sto mi ne odgovara prosledim majci,pa eto na kraju ipak imaju zadovoljnog korisnika. Volim sve nijanse roze ruzeva pa tako da sam i ovog puta odabrala jedan takav,a rec je o Extra Lasting Vintage Pink ruzu. Nesto vise o njemu a i jos nekim Avon ruzevima iz moje kolekcije,citacete u nekom od  narednih postova.

Naravno i u ovoj porudzbini nasla su se i nekoliko laka tj. tri. Mat nadlak jurim jos od letos a kako nisam mogla na nadjem GR,o kom sam cula samo reci hvale,odlucila sam da dam sansu Avonovom pa kad isprobam javljam utiske. Tu su i dva Magic Effects Mineral Crush laka sa sjajem kristala u nijansama Topaz (zelenkasta) i Rose Quartz (rozikasta).

A naslo se nesto i za vas. Za nekoliko dana blog slavi prvi rodjendan pa da obelezimo to na pravi nacin bice i malo darivanje. Na slici ispod mozete videti sta ce se to otprilike naci u paketicu.

Uslovi darivanja bice da budete pratilac mog bloga (GFC koji se nalazi na desnoj strani bloga),da lajkujete FB stranicu Marin kutak i da me pratite na Instagramu ukoliko imate nalog.
Giveaway krece 26. januara pa budite u pripravnosti :)

Do narednog posta :*

Коментари

  1. I meni uvek nesto "treba" iz Avonovog kataloga, tako da te razumem :D. Imam dva proizvoda iz posta, Satin Taupe senku ( na meni je to prava taupe nijansa, odnosno nesto izmedju braon i sive, koristim je za pregib kapka ) i Vintage Pink ruz, koji na mojim usnama vuce na breskvastu a ne roze nijansu, tako da ga ne koristim vise ( ali ga zato moja drugarica obozava, na njoj je roze :O ). Jedva cekam post o Avonovim ruzevima, imam ih puno, taman da razmenimo misljenja ! Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bas zanimljivo za ruz :) ja sam ga samo na ruci probala i meni je,na srecu,rozikast :) A post o Avon ruzevima morace da saceka i mat nijanse iz novog kataloga :)

      Избриши
  2. Nisam bila fan kataloske kupovine i sada sam narucila previse proizvoda iz Avona i jedva cekam da stignu :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja Avon proizvode koristim od kada su se pojavili kod nas i dalje se radujem kao malo dete kad mi stigne porudzbina :)

      Избриши
  3. jedva cekam giveaway :D imam i ja jedan koji je trenutno na blogu pa pogledaj :D

    ОдговориИзбриши
  4. Giveaway krece sutra u jutarnjim casovima,pa zaigraj 😁

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije II

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije

Rival de Loop Natural Touch Concealer - korektor