Syoss Supreme Selection Oleo Rich maska za kosu

U poslednje vreme imam problema sa veoma suvom kosom,tako da pri svakoj kupovini preparata za kosu posezem upravo za onima  namenjenim ostecenoj i suvoj kosi. Posebnu paznju posvecujem maskama i trudim se da pri svakom pranju kose koristim drugu masku jer sam primetila da mi se kosa brzo zasiti jednog proizvoda i na kreju efekat izostane.

Mojoj kolekciji maski za kosu prikljucila se i Syoss Supreme Selection Oleo Rich,namenjena izrazito suvoj i slamnatoj kosi.
Dolazi u elegantnoj kutiji zlatkasto-bakarne boje sa crnim poklopce i sadrzi 200ml proizvoda.

"Nega uljima je postala jedan od vodecih svetskih trendova u industriji lepote poslednjih godina zbog cega se sve veci broj zena oslanja na hranljiva svojstva dragocenih prirodnih ulja kako bi dobile savrsenu negu koja je kosi naophodna. Sada strucnjaci za kosu ia Syoss-a predstavljaju novu kolekciju za negu kose,sa deset puta vecom koncentracijom ulja nego ranije,za luksuznu negu kose kao iz frizerskog salona,sa bogatim sjajem i vrhunskom elasticnoscu."

Kosa je svakodnevno izlozena spoljnim uticajima,kao sto su vremenski,hemijskim i raznim proizvodima za oblikovanje koji mogu isusiti i ostetiti strukturu kose. Zato je potrebno posebnu paznju posvetiti nezi kose,iako se ostecena kosa ne moze u potpunosti oporaviti bar se moze ublaziti ostecenje. Maske su obavezne u nezi kose i treba ih koristiti bar jednom nedeljno.

Syoss Oleo Rich mask je negujuca maska u kremi na bazi ulja. Malo je gusce teksture,ne klizi sa dlanova prilikom razmazivanja,lako se i ravnomerno nanosi i nije potrebna neka velika kolicina proizvoda da bi se tretirala cela kosa. Zute je boje i mirise blago ali veoma lepo,kao neka kremica za lice. Dubinski neguje kosu i ne otezava je,cini je meksom,sto ce te najbolje videti kada nakon koriscenja ove maske prodjete rukom kroz kosu - shvaticete kolikoje je ona mekana i lagana.

Upotrebljava se tako sto se nanese na vlaznu kosu i ostavi da deluje 5 min. i nakon toga dobro ispere. Za intezivnu negu ostaviti da deluje 20 min. sto je i moja preporuka jer ce tada dati najbolje rezultate.

Koji je vas izbor kada su maske za kosu u pitanju i da li ih koristite redovno?
Do narednog posta :*

Коментари

  1. Ja se ne sjećam kad sam zadnji put kupila masku za kosu. Koristim samo balzam za lakše rasčešljavanje, nije da mi treba neka jača njega ali ću rado kupiti ovu masku jer mi se sviđa što sadrži ulja. Pokušaj i sa kokosovim uljem ono je dobro za suhu i slamnatu kosu :D Voljela bih da si uslikala i sastav ali nema veze potražiću na netu :D :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Volim i cesto koristim kokosovo ulje ali nemam uvek vremena da drzim onoliko koliko je to mojoj kosi potrebno..... Sastav nikako nisam mogla da uslikam zbog svetla ali i zbog boje same kutije,jer se nista nije videlo od blica a bez blica nije nista moglo da se procita.....uzas....valjda mi je takav dan :D :)

      Избриши
  2. Imala sam neku predarsudu prema ovom brendu (potpuno neosnovano!). Nedavno sam otkrila ovu liniju i mogu da ti kazam da sam se odusevila -svi su im proizvodi odlicni, a cene veoma pristojne . Imam skoro sve osim maske. U trenutki koristim Gliss Kur Hyaluron Hair filler, koja je takodje ok, ali je pri kraju. Posle ovog tvog posta, bas cu da probam ovu njihovu.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni Syoss proizvodi ranije nisu odgovarali ali ova maska mi je ekstra,tako da cu ponovo dati sansu ovom brendu :) Nadam se da ce i tebi odgovarati :)

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Tecni puderi za mesovitu kozu

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije

Balea Q10 okoloocna krema protiv bora