New in #DM oktobar

Zdravo drage moje,
Dosao je red na jos jedan post o novitetima. Proteklog meseca kupovalo se samo ono najpotrebnije....

Krenucu od dekorative...
U potrazi za puderom koji ce mi ostati na licu duze od dva sata (jer mi je koza lica iznenada postala uzasno masna) odlucila sam se za Aura Cover Me u  nijansi 102 Ivory. ovaj puder je za mene malo prejak,a i pogresila sam u odabiru nijanse,tako da ga mesam sa drugim koji je malo slabiji i tamniji. Ovim putem apelujem na ljude iz DM-a da malo srede ona svetla u delu sa sminkom jer su prejaka i reflektuju previse belu svetlost,sto u opste nije zahvalno prilikom odabira boja i nijansi.
Aura Oil Absorbing Sheets su papirni listici za upijanje viska sebuma. Ne volim da,nakon sto mi lice prosija,nanosim dodatni sloj nekog kompaktnog matirajuceg pudera jer imam osecaj maske na licu,ovako visak masnoce pokupim ovim listicima i problem resen.

Jos jedan proizvod od Aure je i njihov savrseni Absolute Matte Velvet Feel tecni ruz u nijansi 613 Good Vibes,pogledati ovdeU svojoj ponudi imaju 26 nijansi ovih ruzeva (kako odoleti.....zelim ih sve :) ).
Kada sam ugledala ovu senku odusevila sam se,sto zbog njene prelepe zlatne boje sto zbog pigmentacije. Rec je o Rimmel Magnif'Eyes senci u nijansi 001 Gold Record o kojoj nesto vise mozete procitati ovde.

Syoss samponi i regeneratori mi nesto nisu odgovarali pa tako da dugo nisam koristila njihove proizvode. U DM-u u potrazi za maskom za kosu primetila sam ovu Syoss Professional Oleo Rich Mask za veoma suvu,slamnatu kosu. Mogu reci da mi je pravo iznenadjenje,a nesto vise o njoj citacete u nekom od narednih postova.
Resila sam,naravno da ponovo promenim boju kose tj. nijansu plave kojom se trenutno farbam i vratila sam se Garnieru,ovog puta izbor je pao na Ledeno srebrno plavu.

Standardno,i ovog meseca morala sam da kupim neki Balea gel za tusiranje i to ponovo Vanila i kokos (leto je jos uvek u mojim mislima).


Balea Deospray Sensitive dezodorans kupujem vec 3-4 puta i za sada mi je odlican (pomalo podseca na Niveu koju bas volim).
Za kraj tu je i pasta za zube DontoDent koju jos nisam probala ali mirise veoma osvezavajuce,nije klasican mentol vec kao orbit zvake.

Kao sto vidite u DM-u se ostavlja najvise para,pa tako da bi mogli da me tamo zaposle ili da me se ponekad sete :)

Do narednog citnja :*


Коментари

  1. Dotodent paste za zube si im odlicne! Videces kad probas.
    Pozdrav,Jelena/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da nisam pogresila :) od pojedinih pasti mi je bas muka.....
      Veliki pozz :)

      Избриши
  2. Bas si se fino ponovila :D Balea gel mirise predivno :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Samo ono najpotrebnije :) :) Slazem se sa tobom da gel predivno mirise :)
      Pozdrav!

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije

Essence Sun Club Matt Bronzing Powder

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

Fagor - Mini blender Coral SB-250

Schauma Phyto-Caffeine i Cream&Oil šamponi