NEW IN #6

Ukoliko me pratite na Instagramu verovatno ste vec videli da sam dobila neke lepe pokloncice :) Naime,muzic mi se vrati sa poslovnog puta pa je doneo i neke lepe stvarcice,one najsladje smo pojeli (ili bar vecinu) a ono sto nismo pojeli videcete u nastavku posta :)

Ovaj post pocecu jednom prelepom,predivnom,uzasno zeljenom srebrnom Pandora narukvicom i uz koju sam dobila i privezak. Kao sto velika vecina vec sigurno zna,Pandora je Danski brend koji proizvodi nakit od srebra,zlata,koze...

Da se vratimo kozmetici,krenucu od dekorative...
Moj muz igra na sigurno,sa Essence proizvodima ne moze pogresiti,tako da sam ovog puta dobila dve palete senki prekrasnih nijansi i to All About Roses i All About Greys.

Kako nije nasao Zoeva cetkice koje sam narucila,da ne bih "tugovala" resio je da mi uzme ove pa kako bude. Dobila sam 6 cetkica,ima tu svega:za senke,ajlajner,obrve,usne....Beauty,robne marke nemackih drogerija Rossmann.

Bel Premium vlazni tuferi za uklanjanje sminke sa ociju sa dodatkom Aloe Vere pogodna i za osobe koja nose kontaktna sociva,mirisu veoma blago i prijatno,kao neka bebi kremica.

Lakovi za nokte su,blago receno moja opsesija pa tako da su se u torbi nasli ova dva Rival de Loop (robna marka drogerija Rossmann) u nijansama Nail Colour #21 Two face i Happy Metal 02 Pink.

Balea dezodoranse volim i evo prilike da probam i ovaj sa visnjicom koji prelepo mirise,a tu sus e nasli i nekoliko testera parfemcica koje do sada nisam koristila.

Na moju veliku radost,put do mene nasli su i ovi divni gelovi za tusiranje:YVES ROCHER,BALEA,LILLIPUTZ. Ne zna se koji lepse mirise.

Tecni sapuni su ista prica,prelepo mirisu a i ova dva mirisa najcesce koristimo.

Dove mleka za telo volim ali ih dugo nisam koristila i bas ce mi trebati kada nekada napokon krene zima i sneg....

Tu su se nasle i ove preslatke plasticne imitacije svecica,na baterije....kada se svetla ugase izgledaju prelepo,onako bas romanticno :)

Najbitnije od svega je sreca naseg sincica pa tako da je tata morao da svom mezimcu da donese ono zasta se svako dete najvise raduje - a to su igracke :)

I za kraj evo ostatka onoga sto nismo pojeli.....pa izvolite!

Do narednog posta :*




Коментари

  1. Narukvica je prelepa :) meni se najvise pored nje dopadaju slatkisi :D

    ОдговориИзбриши
  2. Predivno je sve oči mi ispale, ne znam gde pre da gledam :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. :) Da,sve je predivno,a i ovo je bio neocekivan poklon pa je samim tim moja sreca jos veca :)

      Избриши
  3. Zelja mi je da imam Pandorinu narukvicu, predivna jeee! Uzivaj dok je budes nosila! <3 Sa Essence paleticama nije sigurno pogreio :) <3

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Aura Absolute Matte

Tecni puderi za mesovitu kozu

Balea Q10 okoloocna krema protiv bora