GlamBox - unboxing #oktobar-novembar



Zdravo drage moje,
Stiglo je i novo izdanje GlamBox kutije i na moju veliku radost vratili su se prvobitnom dizajnu. Nastavili su sa dvomesecnim izdanjem,tako da je sadrzaj kutije za oktobar-novembar pred vama. Pogledajmo zajedno sta sam to sve lepo dobila.


BIION (CRYSTAL DERMA) - REGENERATIVE OIL
Jedan potpuno nov brend za mene,poreklom iz Srbije. Regenerativno ulje pogodno je za lice i telo,moze se koristiti za intezivni tretman suve i zrele koze. Sadrzi ulje argana,nevena i ruze. Ublazava iritacije i osecaj zatezanja,suvocu koze i posledice preteranog izlaganja suncevim zracima.



LABELLO LIP BUTTER
Jedan od moljih omoljenih balzama za usne koji vec imam i rado koristim i o kome sam vec pisala je Vanilla & Macadamia,prelepo mirise ali malo prejako za moj ukus.



BIOBODY - GLICERINSKA KREMA ZA RUKE
Krema je namenjena regeneraciji suve i ostecene koze,kao i svakodnevnoj nezi i hidrataciji ruku. Iako su glicerinske kreme odlicne kada je u pitanju nega koze,uglavnom nisu moj izbor zbog mirisa koji mi ne prija.



REVLON - UNIQUE ONE MASK
Revlon ima zaista dobre proizvode za negu kose,tako da sam se veoma obradovala ovoj maski za kosu. Uniq One Super10R Hair Mask je dubinski,intezivan tretman koji hidrira,hrani i obnavlja kosu iznutra,stiti kosu od ostecenja,sprecava pucanje kose,cvetanje krajeva i istovremeno daje kosi volumen.



GOLDEN ROSE - XSEED NU TOALETNA VODA
Toaletna voda dolazi u atraktivnoj ambalazi u obliku zenskog tela. Dostupna je u 6 mirisnih nota od kojih sam ja dobila W4 Rush/Gucci (crveni) - mirise jako,rekla bih da su dobre kopije,mada sam ja vise za neke vockaste mirise. Ovaj uzorak,15ml ce vec naci put do necijeg srca.

Kako je ovaj post napisan nekih sat vremena nakon sto sam dobila GlamBox,proizvode nisam jos uvek stigla da isprobam ali bicete blagovremeno obavesteni o utiscima.

                                                                Da li ste i vi narucili vasu GlamBox kutiju?

Do narednog posta :*

Коментари

  1. Bacene pare opet...po meni. 3 gluposti, tester i labelo od 350 din..pa stvarno puci ce im biznis za par meseci kada se ovako brukaju. Ne pada mi napamet da narucim. Mislim da ovom tesko moze da se obraduje i onaj ko ga dobije za dzabe. I mislila sam da ce ova kutija biti losa da bi novogodisnja bila pun pogodak..ali sad vise ni u to ne verujem.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam imala neki popust pa rekoh ajde da narucim sad,da ne cekam decembarski.....Ako je ulje dobro onda ce mi ovaj GlamBox biti OK. Posle ove kutije se i ja pitam da li vredi narucivati i onu za decembar....

      Избриши
  2. Ja sam je naručivala 3 meseca pa prestala. Iskreno za sada nisam zažalila. Purity box mi deluje mnogo bolje trenutno.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam narucivala Purity Box ali sam videla da imaju zanimljive proizvode. Ja se dvoumim jos oko decembarskog GlamBox-a,da li vredi naruciti ili ne.....

      Избриши
  3. ja sam dobila iste proizvode kao i ti sem sto sam umesto labela dobila dva identicna laka za nokte koja su cini mi se bila u proslim glamboxovima. Ne trebaju mi dva ista laka :/ U principu jedino sto je mozda ok je ovo ulje, ali videcemo kako ce se pokazati.
    Mislim da necu porucivati vise...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Do sada mi se nije desilo da dobijem dva ista proizvoda,ali vidim da se proizvodi ponavljaju vec par meseci... Ulje je ono sto mi se na prvu najvise dopalo....masku za kosu sam probala i stvarno je odlicna ☺

      Избриши
  4. Одговори
    1. O labelu sam vec pisala,a za ostale proizvode bice uskoro recenzije ☺
      Hvala sto pratis moj blog ☺
      Veliki pozdrav.

      Избриши
  5. Kod nas ima samo Beauty Prestige box,tako nekako,meni se nešto nije dopao kada sam gledala unboxing kod jedne blogerice,pa nisam ni naručivala,žao mi je što nemamo glambox,puritybox ili glossybox kao u drugim zemljama. Fin je sadržaj za razliku od ovog našeg boxa :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kada je GlamBox krenuo sa ponudom,bilo je mnogo boljih proizvoda nego evo vec par meseci unazad..... Po inostranstvu imaju stvarno dobre ponude,ne verujem sta se sve dobija u njihovim kutijicama....

      Избриши
  6. Ja sam sada prvi put (i poslednji put) naručila Blambox...stvarno mislim da nisu sposobni da obezbede atraktivne proizvode a ova sada kutija je smešna. Ulje protiv strija i ožiljaka? Kopije parfema, mini lakovi, jeftine kreme za ruke i testeri...mislm da nije vredna kupovine.

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Tecni puderi za mesovitu kozu

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije

Balea Q10 okoloocna krema protiv bora