Avon baza za senke

Baza za senke mi je postala neizostavni deo pri sminkanju,a desava se da nekada nanesem samo bazu da ujednacim boju kapka i to je to.

Dugo mi je trebalo da narucim Avon bazu ko ceka taj doceka i iskoristi snizenje....uzela sam je za neverovatnih 250 din. Od kada sam je probala,ne odvajam se od nje,a evo i utisaka...

Baza dolazi u maloj,staklenoj bocici sa crnim plasticnim poklopcem koja izgleda elegantno i skupo. Teglica sadrzi 3gr proizvoda. Volim staklene ambalaze,a ova mala teglica je preslatka i moze se iskoristiti za cuvanje nekih sitnica.

Baza je u nijansi Light Beige,i ujedno je to i jedina dostupna nijansa. Iako i sam naziv kaze da je u svetlo bez nijanse,rekla bih da ima rozi podton koji apsolutno ne smeta. Kremaste je teksture,podseca na penaste pudere. Veoma se lepo razmazuje pa ne zahteva veliku kolicinu proizvoda. Odlicno ujednaci nijansu kapka i prekrije one sitne venice,kapilarcice i crvenilo.
Pod prstima je nekako praskasta (ne znam kako bih blize opisala) i u dodiru sa kozom ostavlja mat film. Mislim da bi vise odgovarala osobama sa masnijim kapcima,kakvi su i moji,jer meni bukvalno celog dana senka nije mrdnula.

Osim sto obezbedjuje trajnost senki ona i pojacava njihov intenzitet,cime je zasluzila jos jedan plus. Ima gotovo neprimetan miris,tako da ce vam i sa te strane odgovrati.

A evo i sastava:

Ovo je proizvod koji zasluzuje vasu paznju,cenovno pristupacan i kvalitetan.

                                                     
                                                           Da li ste isprobali Avon bazu i kakvi su vasi utisci?
                                                                   Koje baze za senke vi koristite?
Do narednog posta :*

Коментари

  1. Sve si tacno opisala :) Potrosila sam jednu teglicu i bila mi je i vise nego odlicna baza, ali onda sam htela da isprobam i neke druge - Essence mi se nije dopala (mnogo je masna za moje polumasne kapke) i sad evo Artdeco (super je, i taj shimmer o kome pricaju se uopste ne primecuje ispod senke (mat/sedef, nema veze kakva je), diskretna je i fina), a probala bih i Aurinu bazu za senke. Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Vec dugo zelim Artdeco bazu i nadam se da cu je uskoro probati. Imam Essence I love stage bazu i nemam nikakav problem sa njom iako su mi kapci masniji. Veliki pozdrav :)

      Избриши
  2. Meni se ova baza također pokazala odličnom, pa mi je baš drago pročitati pozitivnu recenziju.n

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da se slazemo......uglavnom su zadovoljni ovom bazom,malo je onih kojima ne odgovara.

      Избриши
  3. Meni je ona odlicna! koristim je i ne planiram da je menjam! Obozavam! :) <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Od kada sam je uzela ne odvajam se od nje......to dovoljno govori :) :) Drago mi je da ti odgovara :)

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Aura Absolute Matte

Tecni puderi za mesovitu kozu

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije