Aura Cover Me tecni puder

Aura je postla veoma zastupljena u mom neseseru i sve cesci izbor prilikom kupovine,sto zbog veoma pristupacne cene tako i zbog kvaliteta (sto je i,slozicete se,najbitnije).

Ovaj post posvecen je Aura Cover Me tecnom puderu.

Proizvodjac kaze:
"Za savrseno prekrivanje nedostataka na vasem licu.
 Hipoalergena formula koja odlicno prekriva sve nepravilnosti koze ukljucujuci tamne kolutove oko ociju,akne,pege,staracke pege,sitne oziljke....vodootporna formulacija,postojana do 24h! Sadrzi zastitni faktor 20 i predstavlja odlicnu zastitu od stetnog suncevog zracenja. Kremasta formulacija omogucava laku i ravnomernu aplikaciju za postizanje savrsenog tena. Ne zatvara pore! Za sve tipove koze. Pogodan za svakodnevnu upotrebu.
-Vodootporan
-Postojan do 24h
-Ne ztvara pore
-Hipoalergen
-SPF 20"


Puder dolazi u crnoj,elegantnoj tubici koja sadrzi standardnih 30ml,a cena mu je u DM-u oko 700 din. Zatvarac tubice je zasticen okruglom crnom nalepnicom,tako da ukoliko zelite da nacnete proizvod nalepnica se mora odlepiti ili preseci,tako da ste sigurni da je proizvod bakterioloski ispravan i da ga niko pre vas nije koristio.


Spada u jace pudere,sa veoma dobrim prekrivanjem. Po meni,ovaj puder je namenjen mesovitoj i masnoj kozi,suvoj kozi ne bi odgovarao jer bi istakao suve delove i doslo bi do perutanja (ovom tipu koze vise bi odgovarao Refresh Me koji je laganiji i ima blistavu zavrsnicu). Koza mora biti dobro pripremljena pre nanosenja ove podloge jer je veoma jaka,znaci dobra hidrantna krema i po potrebi prajmer. Prilicno je gust,moze se nadogradjivati mada mislim da nema potrebe jer se lako moze preterati i izgledati vestacki na licu i ostaviti brazde. Potrebna je mala kolicina pudera da bi se prekrilo celo lice,lako se razmazuje. U potpunosti prekriva nepravilnosti na kozi. Moze se nanositi cetkom i u tom slucaju se mora blendati i blendati ili beauty blenderom (njega najcesce koristim),ne bih preporucila da ovaj puder nanosite prstima. Ima mat zavrsnicu. Veoma je postojan,ne bih se slozila sa proizvodjacem da traje 24h ali traje dovoljno dugo da i nakon duzeg vremena izgledate pristojno. Vreme prosijavanja zavisi od tipa koze,na mojoj masnoj T-zoni dobro se drzao par sati (ukoliko koristite fixator nece mrdnuti sa lica celog dana). Ne uvlaci se u pore,vec ih lepo popunjava i izgladjuje.

Na slikama ispod mozete videti kako je prekrio scrnu liniju od ajlajnera....



Sto se tice nijansi,postoje sest:

101 Alabaster - izuzetno svetla nijansa,hladnog podtona
102 Ivory - srednje svetla,hladanog podtona
103 Sand - svetlo bez,toplog podtona. Odgovara najvecem broju zena
104 Beige - bez,srednje tamna nijansa,toplog podtona
105 Cool Beige - braonkasta nijansa,toplog podtona
106 Chocolate - veoma tamna nijansa,toplog podtona,za osobe izrazito tamne puti

Prilikom kupovine u DM-u,zbog neodgovarajuceg svetla,odabrala sam nijansu 102 koja mi je presvetla,vise bi mi odgovarale 103 ili 104. Da bih nijansu prilagodila svom tenu,mesam ga sa nesto tamnijim puderom i to na kraju bude ok.

Jedina mana ovog pudera je miris,koji je malo jaci i prilikom nanosenja mi bas smeta ali srecom brzo nestaje.

A evo kako izgleda nekih pola sata nakon nanosenja...

Da li je ovaj puder pravi izbor za vas?
Da,ukoliko trazite pristupacan proizvod odlicnog kvaliteta,ukoliko imate nepravilnosti koje zelite da sakrijete,ukoliko trazite postojan puder sa mat zavrsnicom,ukoliko imate normalu do masnu kozu lica....

Da li ste probale Aura Cover Me i kakvi su vasi utisci?
Do narednog posta :*

Коментари

  1. Koristim ovaj puder i volim ga, meni je samo malo gust zbog suve kože ali sam ja dodavala kap bademovog ulja pre nanošenja i tako je bilo super a sada ga mešam sa Aura iluminatorima :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Puder je odlican,malo mi je prejak za svakodnevnu upotrebu ali ga ipak obozavam.....

      Избриши
  2. Ovo čudo nema šta ne prekriva! Odličan je i uopšte nije "težak" po strukturi uprkos jakoj pokrivnoj moći! Ja kao i Tijana, obožava da ga mixujem sa Aura iluminatorom :) probaj, odličan efekat <3 A inače, ja sam suvo kožac, ali recimo, nisam imala problema sa tim da mi se uvlači u borice i useke...mada, predhodno kožu uvek fino pripremim kad njega mackam.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Prekriva kao "lud" :) Ja imam mesoviti tip koze sa izrazenom T-zonom pa mi je bilo kakvo dodavanje puderu suvisno. Aura Iluminator nazalost jos nisam probala.....

      Избриши
  3. Bas dobro pokriva :D nisam ga do sad koristila ali posle ovog sigurno hocu :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Odlican je. Drago mi je da sam bar malo pomogla u tvojoj odluci ☺
      Veliki pozdrav....

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije II

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Tecni puderi za mesovitu kozu

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije