New in - DM

Kao sto sam milion puta naglasila,ukoliko ne svratim do DM-a kao da nisam ni bila u kupovini,jos ako je u pitanju snizenje onda je to savrsen dan :):)
Ovih dana je u DM-u bilo snizenje od 15% na celokupan asortiman (u sta se ubrajaju i vec snizeni proizvodi) tako da sam ja prosto "morala" da prosetam i da obavim moju malu kopovinu :)


Ovaj post moram poceti od jedne toliko zeljene cetke i toliko hvaljene od drugih blogerki.....da,da,sada shvatam i zasto...u pitanju je Real Techniques Blush Brush - cetka za rumenilo. Inace ovo je moja prva Real Techniques cetka i odusevljena sam...I am in love. Puna cena joj je 1469 din. a na snizenju kostala je oko 1200 din.

U mojoj DM kesi nasle su se naravno i nezaobilazne zelene Bioten Skin Moisture maramice za ciscenje normalne i mesovite koze. Kostaju oko 200 din. ali s'obzirom da su vec bile na snizenju i da je tom snizenju dodato jos 15% platila sam ih 140 din.

Jos jedan proizvod koji sam bas dugo zelela a cekala da bude na snizenju i docekala :) a to je Nivea Q10 plus Anti-wrinkle serum u obliku bisernih perli. Puna cena mu je oko 1500 din.,vec je bio na snizenju i jod dodatnih 15% tako da sam ga platila 930 din. - savrseno :)

Za kosu sam ovog puta izabrala Gliss Ultimate Repair regenerator u spreju za ostecenu i suvu kosu sa keratinom. Platila sam ga 313 din.

Za depilaciju ruku koristim uglavnom kreme tako da sam ovog puta kupila Evelin kermu za depilaciju za osetljive regije(pazuh,ruke,bikini zona) sa arganovim uljem i alojom. Kosta oko 400 din a sa snizenjem sam je platila 340 din.

Od kada sam prvi put probala Aurin uljani odstranjivac laka uvek mu se iznova vracam,ne znam koliko sam bocica do sada potrosila. Savrseno i veoma lako skida lak i ne isusuje nokte. Platila sam ga 150 din.

Omiljeni tecni sapun za ruke jos uvek mi je Balea,a ovaj sa medom i mlekom koristim vec godinama. Kosta 185 din. a sa snizenjem 157din. i jos je pakovanje vece jer se dobija 20% gratis proizvoda (umesto 500 pakovanje je od 600ml).

Nivea je u mojoj porodici jedan od najcesce koriscenih gelova za tusiranje,a ovog puta izabrala sam Nivea Creme Coconut da se vratimo mirisu leta i mora... Volim sve sto mirise na kokos :):) Pakovanje od 500ml platila sam 240 din.

Posle duzeg vremena vratila sam se Blend-a-med pasti za zube. Bila je vec na snizenju i sa dodatnih 15% platila sam je 109 din.

Kupila sam i neke proizvode za ciscenje kuce koji nisu interesantni za ovaj post ali najbitnije je da sam ja dobro iskoristila popust i mislim da bi trebalo cesce ovakvih akcija da bude u DM-u.

Toliko od mene ovog puta....
Nadam se da vam se dopalo....
Do sledeceg citanja :*


Коментари

  1. Divno si se ponovila, imamo baš sličan ukus,obožavam Niveu, Eveline Gliss, bioten i baleu :)

    ОдговориИзбриши
  2. Bas lepi noviteti!! RT cetku imam i odlicna je,Nivein serum koristim vec par meseci i veoma sam zadovoljna. Interesuje me kakav je Gliss regenerator jer nisam probala nista od njihovih proizvoda.
    Dobar post,a i blog je odlican,volim kad neko tako toplo i iskreno pise :) Veliki poxdrav i podrska :)

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije II

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Tecni puderi za mesovitu kozu

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije