GlamBox - unboxing #avgust-septembar

Stigo je GlamBox :) Pred vama je kutija za avgust-septembar.....izgleda da cu imati o cemu da pisem... :) Pogledajmo zajedno sta sam sve to lepo dobila...



GOLDEN ROSE ULTRA SHINE VOLUME LIPGLOSS
GR sjajeve nikada nisam koristila ali imala sam zelju da probam i bas sam se obradovala kada sam otvorila kutiju i ugledala njihovo standardno zlatno pakovanje u kom se nalazi sjaj za usne. Izgleda da ni ovoga puta necu probati njihove sjajeve jer sam dobila ljubicasti - sto me totalno odbilo (da se razumemo,volim ja ljubicastu boju ali ne na usnama :) ).
Sjaj dolazi u tubici,nema sundjercic vec cetkicu kojom se lako moze aplicirati proizvod. Cini mi se da je tekstura proizvoda malo lepljiva ali ne mogu vam sa sigurnoscu reci,nisam htela da isprobavam jer ce biti u jednom od darivanja na blogu.

MAX FACTOR NAILFINITI - 704 DISCO PINK
Koristila sam i ranije Max Factor lakove i mogu reci da me nikada nisu razocarali. Prelepe je roze boje. Odlicno prekriva nokatnu plocu u jednom sloju,dok ce te pun efekat dobiti sa dva tanka sloja. Susi se veoma brzo i zavrsnica nije previse sjajna.

AYNA ANTI-AGE DAY CREAM I NIGHT FILLER
Nisam imala priliku do sada da probam Ayna proizvode tako da su me ove kremice usrecile. Rec je o anti-age dnevnoj kremi koja je veoma lagana,ne ostavlja masni trag,koza je nakon nanosenja mekana i glatka,ima blag miris koji brzo nestaje. Druga kremica je anti-age night filler koja je takodje veoma lagana,osvezavajuca,dobro hidrira kozu,brzo se upija i na kozi bukvalno ne ostavlja nikakav trag.

COLLISTAR TALASSO-SCRUB ANTI-ACQUA
Volim pilinge za telo,ovaj sam vec probala i mogu reci da je odlican, Ovaj piling namenjen je svim tipovima koze,narocito pre znticelulit tretmana,kao i pre suncanja. Sadrzi koktel morske soli,secerne trske,esencijalnih ulja i zacina i  obogacen je aktivnim biljnim ekstratima koji izbacuju visak vode i razlazu masne naslage. Moze se koristiti na dva nacina i to nanoseci na vlaznu kozu za nesto nezniji piling ili na suvu kozu ukoliko zelite jaci piling efekat.

RE-GEN OIL
Ova krema namenjena je korigovanju oziljaka bilo novih ili starih,bez obzira da li su od
akni,opekotina,uboda insekata,ogreb otina,boginja,pomaze da se spreci formiranje strija tokom trudnoce,uvecanjem ili gubitkom tezine,poboljsava izgled neujednacene boje koze itd. Dobila sam uzorak ove kreme i jos je nisam probala ali ukoliko ucini cudo to ce biti dobra investicija u buducnocti.

INTRAGEN COSMETIC TRICHOLOGY  DANDRUFF CONTROL DETOX ACTION SHAMPOO
Sampon protiv peruti koji cisti kosu i oku glave. Ovo je jedan od noviteta na nasem trzistu. Sampon je upakovan u ambalazu koja asocira na epruvetu i sadrzi 50 ml,ali originalno pakovanje ne lici uopste na ovaj uzorak ,u pitanju je plasticna flasica od 250 ml. Meni ovaj sampon mirise na prasak za ves iz mog detinjstva (da ne kazem 90-te kada su postojala samo dva mirisa i cao....). Jos uvek nisam stigla da ga isprobam ali deluje obecavajuce.


                           Da li ste i vi narucili GlamBox ovog meseca i sta se u njemu naslo?!?
Do narednog citanja :*



Коментари

  1. Do sad nisam narucivala Glam box alli svaki put mi se svidja kad stigne paketic kako izgleda. Moracu i za sebe neki da porucim. :D
    Samo ne znam da li je sve u cenovnog rangu paketa, gledala sam da nekad omanu. :)
    Skokni na http://sakiandlifestyle.blogspot.rs/ tek sam pocela sa pisanjem, na su mi potrebne kritike ili pohvale :) da znam u kom pravcu da nastavim dalje :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Uglavnom celokupna vrednost proizvoda bude veca od cene samog paketa. Pogledacu tvoj blog,podrska nikada nije na odmet :)
      Pozz

      Избриши
  2. Nisam naručivala ali imam u planu. Mislim da bih se najviše obradovala sjaju :)

    ОдговориИзбриши
  3. Do sada nisam narucivala jer ne volim da dajem pare za nesto za sta ne znam sta ce tacno biti tj. dobiti. Ovomesecna kutija ne izgleda lose ali mogli bi da ukljuce malo vise proizvoda nekih skupljih brendova,koji su sa niskim budzetom nedostupni. Odlican post :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. U potpunosti se slazem sa vama :-) Drago mi je da vam se svideo post...hvala :-)
      Veliki pozz

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Aura Absolute Matte

Tecni puderi za mesovitu kozu

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije