Kokosovo ulje u sluzbi lepote

                                          



                                           Kokosovo ulje

Vec dugo koristim kokosovo ulje za lice i kosu ali nikako da nadje svoje mesto na blogu,ne zbog toga sto ne zasluzuje,vec zboj moje preokupacije nekim drugim proizvodima....ali ono ipak spada u moje omiljene stvarcice za negu....


Organsko,Devicansko Kokosovo ulje je postalo veoma popularno medju zenskom populacijom u svakodnevnoj nezi koze i kose,koristi se u ishrani,bozanstveno mirise a i ukus mu je fantastican.

Imam kombinovanu kozu lica koja je veoma osetljiva,cesto dehidrirana i pored svih kremica koje koristim,pa iz tog razloga povremeno ukljucim i  ovo ulje u nezi koze jer je hrani i sadrzi vitamin E koji je kljucan sastojak u borbi protiv starenja koze. Nanosim ga u tankom sloju umesto dnevne kreme,koza ga brzo upija,nahranjena je i glatka i divno mirise.


Kokosovo ulje savrseno ce ukloniti svu sminku cak i onu vodootpornu. Na tufer stavite malo ulja i blago predjite preko kapaka i lica nekoliko puta i nakon toga se umijte.


Najcesce kokosovo ulje koristim za kosu jer se farbam pa je veoma suva. Ono dubinski regenerise kosu i sprecava gubitak proteina. Upotrebljava se tako sto se na dlan stavi malo ulja,protrlja da bi se ono rastopilo,nanese se na kosu i razvuce se cesljem od temena do vrhova. Potrebna kolicina ulja zavisi od duzine i gustine kose. Ja moju kosu dobro natopim uljem,vezem i stavim kapu za tusiranje i ostavim da ulje deluje preko noci a ujutru kosu operem na uobicajen nacin. Kosa je meksa,sjajnija i laksa za oblikovanje. Ovo je definitivno jedna od najboljih stvari koju mozete priustiti svojoj kosi.

Organsko devicansko kokosovo ulje moze se naci u prodavnicama zdrave hrane. Ambalaza je staklena,u pitanju je tegla od 250 i 500gr i manja kosta oko 500din.

Коментари

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije II

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije

Rival de Loop Natural Touch Concealer - korektor